snoork Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na pewno każdy z was bawił się w myśliwego w Strefie.Oto moje trofea i niedoszłe trofea :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Moje trofeum :) .Takiego potwora można spotkać w Dolinie Szeptów! Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Wasilij 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A to reakcja żołnierza, który zobaczył me trofea :) P.S.Masz może screena pyska tej bestii z Doliny Szeptów? Tym razem grubszy mutant wpadł mi pod lufę. Chociaż to nie jest ".700 tyranozaur", ale dał radę. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Przesyłam ujęcie mordy tamtego w związku z prośbą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi