Mithrandir Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 jak w temacie - poszukuje kilku plików a mianowicie: 1. Teksturki ui_icon_equipments.dds czy jakoś tak - ta z wszystkimi ikonami 2. Pliki tekstowe, w których można zmieniać parametry ikon dla danego itemu. Potrzebuje tylko artefacts.ltx oraz ten w którym są dane np. apteczki, wódki itp. to chyba było items.ltx ale nie jestem pewny. Nie mam rozpakowanej gamedaty. Za pomoc dzięki i strzałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ad.1 - Z jaki(ch)ego moda potrzeba ich?Ad.2 - Z jakiej części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mithrandir Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 O sorry, zagalopowałem się i nie napisałem do jakiej części :D Do Cienia Czarnobyla. Oczywiście wszystko z vanilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wypakowanie gry - http://stalkerin.gameru.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewtheoned&lid=217 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mithrandir Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A może ma ktoś sam plik z teksturami ikon? Tylko tego potrzebuje jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A ciężko wypakować grę, będziesz mieć wszystkie potrzebne pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi