LVutner Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam, mam problem z trybem wieloosobowym w stalkerze zew prypeci. Otóż gdy chcę zagrać z kumplem przez LAN to wpisuję swoją nazwę ustalam tryb gry na "Wszyscy przeciwko wszystkim"wybieram mapę i naciskam stwórz. Niby się ładuje a po chwili gdy pasek dojdzie do końca to powraca do menu i nic nawet niema przycisku "Powrót" tylko normalne menu. Nawet jak inną mapę wybiorę to tak jest, wcześniej działał MP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlox Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 To przez nie wykorzystanie kodu z tyłu instrukcji, musisz założyć konto i wpisać ten kod. A ten twój kumpel musi mieć własną kopie gry z własnym kluczem i kontem bodajże na gemaspy'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Przez LAN, czytaj ze zrozumieniem ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlox Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wiem że przez LAN i tak musisz mieć konto na gamespay'u i klucz produktu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie musi mieć konta ani wpisanego klucza do grania po LAN'ie, odpala i gra, przed chwilą sprawdziłem na czystym systemie. A ty tam nie masz żadnego MOD'a ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Niemam właśnie, chciałem sobie odpalić soProject taki mod na co-op tylko że nawet bez niego gra tak robi :( EDIT: Wystarczyło zainstalować grę od nowa :wallbash: Dziękuję wszystkim za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi