Sylveon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Znacie mody do stalkera soc takie zmieniające/dodające dużo rzeczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Mod dla którego chyba powstało to forum (nie jestem tu od zawsze :D) - Narodnaja Solianka, dla której jest oddzielny dział. Tajne Ścieżki, Sigerous Mod. Poszukaj tu http://stalkerteam.pl/forum/303-mody-pl-do-soc/ i tu http://stalkerteam.pl/forum/19-mody-do-soc/ (tu są głównie po rosyjsku, w tym drugim). Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Devell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylveon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wielkie dzia (dawno nie wbijałem na te forum dużo się zmieniło) 0_o albo pomyliłem to forum z innym o stalkerze pl xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pewno konkurencyjne - s******.pl. nie wracaj tam, u nas jest lepiej :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylveon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 :D ale jednak to była ta strona bo pamiętam to tło :) i trza kupić nowego stalkera soc,cs,cop bo komp brata mi je tak porysował że przy połowie brakuje zawartości(tak samo było przy borther in arms road to hill 30/hell higway normalnie bym do mojego kompa władował płytke ale mam popsuty cd rom xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 :D ale jednak to była ta strona bo pamiętam to tło :) i trza kupić nowego stalkera soc,cs,cop bo komp brata mi je tak porysował że przy połowie brakuje zawartości(tak samo było przy borther in arms road to hill 30/hell higway normalnie bym do mojego kompa władował płytke ale mam popsuty cd rom xd) Polecam( mój wybór) oryginalną trylogie po rosyjsku, do tego każdy mod pasuje, spolszczenia też, mody ktore bym polecił: Nowy scenariusz 5 tajne tropy 2, zakamarki prawdy, fotograf, solankę też oraz mody ze szramą... ;)p.s. co do he he he "konkurencji w/w s.... .pl " to ci żadnych porad nie kopsnę, musisz zaplacić wkupnego rubelka czyli przekonać się sam gdzie jest lepiej, grając słucham muzy, proponuję : Банда Москвы - Русский солдат lub Русский Стяг_ Верные Друзья , muza pomaga... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja bym radził zapoznać się z DMX a dlaczego ? Jest to jeszcze bardziej rozbudowana Narodnaja Solianka. Mnie bardziej przypasował DMX ale to kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Z tego co wiem Solianka bardzo dużo zmienia, chyba właściwie to wszystko zmienia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tak wprowadza nowe lokacje.bronie nową linię zadań i wiele innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi