Qlox Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam chciałbym się spytać was ile graliście czy gracie w stalkera zew Prypeci ? Ja osobiście mam ponad 128 godzin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Trochę się zebrałoby, więcej grałem na modach niż normalnie. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez MonoLityczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ciężko powiedzieć, samą podstawkę przeszedłem 4 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ok 70-80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja mam Xfire od dłuższego czasu, tak więc godziny we wszystkich grach mi nalicza. Tylko że ostatnimi czasy nie używałem tego programu, coś w nim pozmieniali i mi się nie podoba teraźniejsza wersja. W każdym razie w COP na xfire mam naliczone 55h. Czyste niebo 112 a SHOC 583. Przez te lata na pewno jest tego więcej ale.. kto by tam liczył. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smerdojajeczny Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Razem z modami, jeszcze w moim wieku....nie zlicze tego czasu który spedziłem przy CoP. Kupiłem gre zaraz po premierze..grało sie..i co najważniejsze ciagle sie wraca do tego tytułu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlox Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Agrel no no trochę pograłeś w cień Czarnobyla Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Qlox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Całą grę CoP przeszedłem trzy razy , ale mam fisia na punkcie SVD . Miałem ambicję zdobycia tej broni a , nie kupienia przed wyprawą do Prypeci (bo tam to nie problem). Przy odrobinie szczęścia mutanty załatwiały snajpera , albo trzeba było prosić patrol Wolnościowców o przeprowadzenie za opłatą np. do Magazynu Kontenerów , a tam bandyci i wiadomo . Problem w tym , że trzeba było nieźle się nabiegać aby spotkać gościa z SVD . Tak , że CoP do momentu zdobycia snajperki zaczynałem pewnie więcej jak dwadzieścia razy . Ile to godzin , nie wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 @up SVD jest chyba za Tartakiem przy bramie. (Albo SVU) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 @Kumpel. nigdy Tam nie znalazłem SVD , bo po prostu nie szukałem , ale sprawdzę to . SVU jest na pewno pod mostem na Janowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesstrel Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja w CoP mam coś koło 250 godz. Przeszedłem go 3 razy. Gra miodna ale to nic przy 400 godz w CS ;) PS pewnie to grzech ale nigdy nie grałem w SHoCa ;p. Ale już niedługo się to zmieni od razu jak go dostane do wgrywam Autumm Aurorre 2 ;) i czy polecacie jakieś dobre mody z nową fabuła ? (oczywiście wgram jak przejdę podstawke) Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Kesstrel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Możesz pobrać Oblivion Lost. Nie wiem czy fabułę zmienia, bo nie mam ShoCa tak jak ty :( I też uważam, że CS lepsza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Gawron - SWD jest na 100%. Jeśli znajdziesz się przy bramie za tartakiem, to patrząc na tartak, z lewej strony pod świerkiem z gałęziami do ziemi. Trzeba pod te gałęzie wejść. Leży tam cały czas + amunicja, niezależnie od otrzymywanych zadań. A drugi jest na elektrowozie, jak idziesz do zakładu Jupiter, za wyrobiskiem. Po drugiej stronie drogi, ale już na wysokości tartaku, jest AK z podlufowym.A ilości godzin nie powiem, bo nie liczyłem. Ale będzie sporo na podstawce. Powtarzałem, może nie całą grę, ale te fragmenty, które dawały możliwość rożnych rozwiązań , np. z bandytami przy Szewczence ( 2 rozwiązania ), zadanie Nieczysta Transakcja (3 rozwiązania ) i związane z tym 2 rozwiązania na Janowie z PDA Morgana + trzecie gdy ocalimy Morgana na Zatonie ( zadanie chyba od Sowy, na ochroniarza Morgana ).A z modami to multum. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez kondotier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Koniecznie zajrzę do tartaku.Tyle razy tam byłem , ale nie miałem pojęcia o SVD pod świerkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zaglądaj w tej grze, pod takie świerki. Są jeszcze inne egzemplarze broni. Jakbyś od tej bramy poszedł w lewo, to na wysokości tunelu też jest coś ciekawego. Już nie pamiętam co, z zachodniej broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W kilku miejscach pod świerkami znajdowałem schowki , ale tego najważniejszego nigdy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak bierzesz misję na stacji od powinności i zdobywasz baraki wolności to potem schodisz do schowka/bunkra i tam są ciekawe egzemplarze i fanty. Ile godzin....jest to pytanie z pozoru proste ale brakuje adekwatnej odpowiedzi gdyż wielu z nas nie kontroluje swojego czasu w grze...jak odpowiem, że 300 h to może być bliskie prawdy. ;) Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Z magazynu Powinności zostawiam tylko amunicję i apteczki , resztę sprzedaję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Gawron - SWD jest na 100%. Jeśli znajdziesz się przy bramie za tartakiem, to patrząc na tartak, z lewej strony pod świerkiem z gałęziami do ziemi. Trzeba pod te gałęzie wejść. Leży tam cały czas + amunicja, niezależnie od otrzymywanych zadań. A drugi jest na elektrowozie, jak idziesz do zakładu Jupiter, za wyrobiskiem. Po drugiej stronie drogi, ale już na wysokości tartaku, jest AK z podlufowym.A ilości godzin nie powiem, bo nie liczyłem. Ale będzie sporo na podstawce. Powtarzałem, może nie całą grę, ale te fragmenty, które dawały możliwość rożnych rozwiązań , np. z bandytami przy Szewczence ( 2 rozwiązania ), zadanie Nieczysta Transakcja (3 rozwiązania ) i związane z tym 2 rozwiązania na Janowie z PDA Morgana + trzecie gdy ocalimy Morgana na Zatonie ( zadanie chyba od Sowy, na ochroniarza Morgana ).A z modami to multum. Ale ja przecież powiedziałem o tym dwa posty wyżej :/ Czytaj uważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kumpel - to ty czytaj uważnie. A szczególnie pierwsze moje zdanie z %.Ja odpowiadałem gawronowi, a nie Tobie. Gawron pisze, że nigdy SWD nie znalazł, więc dostał precyzyjny namiar na niego i na inne też. Plus dla mnie od gawrona świadczy, że mu to było przydatne.Pogonili Cię na innym forum, tu też chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie sposób obliczyć. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Tym bardziej że z przerwami, installkami, reinstallkami. Podobnie jak @MonoLityczny najwięcej czasu spędziłem przy modach. :) Jednak to chyba normalne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Przeginasz paukę, koleżko. Nie masz prawa wtrącać się do nie swoich spraw. I jarasz się plusem? Jaraj się dalej. Mi też dał, więc nie wiem o co chodzi z twoim bólem dupy. Dałeś mu namiary - spoko. Ale on NIGDY NIE SPRAWDZAŁ TAM rozumiesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnforcerGP Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 49-50h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi