czernobyl10 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kończy mi się umowa na internet w Plusie, chcę przedłużyć umowę i wyrwać laptop ale mam pytanie do wszystkich którzy przedłużali umowę i pozyskali laptopa. Płacicie abonament, czy również liczona jest rata za laptop. Jak ogólnie działa inernet LTE iPlusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sam internet LTE działa elegancko, u mnie 20ms ping przy 15/5Mb/s o ile jestem w zasięgu (w necie widziałem testy to szczęściarze mieli i po 75Mb/s). Modem który używam to b593s-22 + antenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi