bartus555555 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mam takie drobne pytanie: Kto mieszka na Podhalu? Zastanawiam się ilu fanów stalkera oprócz mnie tu mieszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Zabrze/Monachium master race Ale tak osobiście to wątpię, żeby tam ktokolwiek poza tobą w to grał - Stalker nie jest całkiem popularną serią, co ewentualnie przeliczyłbyś na punkty growego hipsterstwa. :P Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Fawkzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mam takie drobne pytanie: Kto mieszka na Podhalu? Zastanawiam się ilu fanów stalkera oprócz mnie tu mieszka? Odp. na pytanie. Na Podhalu, to chyba mieszkają Górale... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Szczęściarz z ciebie, też chciałbym mieszkać na Podhalu :) . Możesz sprawdzić czy w lokalnych sklepach z grami są egzemplarze stalkera. Jeśli będą to prawdopodobnie nie jesteś jedyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Szczęściarz z ciebie, też chciałbym mieszkać na Podhalu :) . Możesz sprawdzić czy w lokalnych sklepach z grami są egzemplarze stalkera. Jeśli będą to prawdopodobnie nie jesteś jedyny.Ale mało kto jest na tyle zakręcony żeby siedzieć na forum i instalować miliony modów ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi