kondotier Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Szanowni Administratorzy forum! Sądzę, że dla LA na tym forum, w dziale S.T.A.L.K.E.R., powinien znaleźć się nowy poddział. Była już taka sugestia.Skoro jest to samodzielna gra, powinna mieć takie same prawa jak podstawki.Jeśli nie istniejący Stalker 2 ma coś takiego, to tym bardziej powinno mieć coś, co ujrzało światło dzienne. Z tematem, gdzie będą linki do gry i reszty dodatków dla niej i oddzielnymi tematami o problemach technicznych ( a będzie ich chyba sporo na początek ) i tematu dyskusyjnego.Trzeba to zrobić szybko, bo z dnia na dzień będzie trudniej to ogarnąć. Już teraz w istniejącym temacie o LA, trudno się połapać, co aktualne, a co staroć. Tym bardziej za jakiś miesiąc, będzie to już czarna magia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Też jestem za tym, ale kto to pociągnie? Musi ktoś pilnować tematu, odświeżanie linków itp. Sądzę, że sam @Portals nie ogarnie, bo tego wszystkiego co teraz już ma, to już musiało być go dwóch. Co do mnie, to mam co robić. Może ktoś się zaoferuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Aluzju poniał, no:Dopóki nie pobiorę LA i nie wejdę w problematykę, nie mogę się tego podjąć. Trudno byłoby kierować czymś, o czym nie ma się pojęcia. A próby zorientowania się na podstawie istniejącego tematu, nic nie dały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Od takich rzeczy są Moderatorzy. Trzeba mieć uprawnienia ( i umiejętności), by poprzenosić potrzebne teksty, linki itp. a zbędne pousuwać. Wszystko powinno mieć ręce i nogi jak to mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Myślę, że można liczyć na osobny dział w połowie tego miesiąca. Postaram się też wtedy uporządkować to co jest.Wczoraj się zabrałem za temat, to niestety w trakcie pisania skasował się i nie miałem czasu robić go drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi