vranorvs Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam.Próbowałem odpisać @Fawkzy emu przy użyciu Shoutboxa ale widzę następujący komunikat:"Możliwość pisania na SB od 5 postów i 2 punków reputacji."Nie wiedziałem w którym dziale mam opisać problem więc piszę tutaj. Jeśli źle, niewłaściwe miejsce to przepraszam.Proszę o pomoc. U mnie to coś nie tak czy z forum? (problem zaczął występować dzisiaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Możesz zrobić screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ewentualnie napisz mi po prostu na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Cóż to Towarzyszu nie wierzycie na słowo? ;-E Proszę: http://s17.postimg.org/doj50c7kf/image.jpg EDIT: Ewentualnie napisz mi po prostu na PW. No dobrze ale jak będę pisał w SB? Nie tylko do Ciebie zamierzam pisać ;D Chciałem napisać "thx Fawkzy". Za odpowiedź. Edytowane 4 Maja 2014 przez vranorvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz, uzyj innej przegladarki, wyczysc ciastka (cookies) w przegladarkach albo cos. ... I spoko. Edytowane 4 Maja 2014 przez Fawkzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Czyszczone. Restartowane połączenie, logowanie wylogowanie. Wsio zrobione. Zerknę na innej przeglądarce może jeszcze. Chyba że mam jakieś serwery poblokowane hmm. Nic liczę @portals wyjaśni sprawę jak nie będę dłubał u siebie może to coś w zabezpieczeniach czy jak... EDIT: Obecnie działa. W preferencjach dla witryny ustawiłem żeby mnie widział jako Firefoxa i przeszedł tekst w SB. Przepraszam za zawracanie głowy. Chyba że Ty @portals coś w międzyczasie zrobiłeś? Dziwna sprawa. EDIT: Za to napis który cytowałem wisi jak wisiał :DDD Edytowane 4 Maja 2014 przez vranorvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Nic nie zrobiłem bo nawet nie do końca wiedziałem w czym problem.Jak by znowu były problemy proszę pisać do mnie na PMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dobrze. Dzięki za odzew i pozdrowienia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 U mnie też był ten napis i mogłem spokojnie pisać na SB. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Obecnie ja również mogę a napis pozostał. Wcześniej jednak mogłem nacierać i nacierać i nic. ;) Edytowane 5 Maja 2014 przez vranorvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi