Ptachu Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Tak jak w tytule :) Podchodzę do typa co ustawia walki i płacę 1000ru za walkę z dwoma psami. Wszystko bardzo pięknie tylko nie respi mi psów i nie mogę dokończyć walki. U mnie tylko tak jesty czy wy też tak macie ???? LA mam po patchu 1.0013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Podobno walki w Arenie jeszcze nie są zaimplementowane do LA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Walki są, tylko nie ma z kim walczyć ;) Gorzej, że nie idzie z Areny wyjść... Musisz cofnąć się do poprzedniego sejwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dzięki apg2312 :) czyli powalczyć nie powalczę. Teraz tylko muszę swoją Łade zalać czymś i w droge ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 ja normalnie walczyłem ze 3-4 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi