kfiat Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Z racji tego, ze przesiadam się na i5 i nowego gtx'a sprzedaję stare ale jare graty :) Procesor z płytą główną najlepiej razem, ponieważ wiem że dobrze razem współpracują, phenom IIx4 965BE 3,4@4ghz przy 1,45v stabilnie od roku, wszystkie testy typu intel burn test, 3dmark można robić godzinami, płyta m5a99x evo, bios uefi, na najlepszym mostku 990X. Zapraszam do poczytania recenzji, nie wklejałem linków, bo dużo recenzji jest po angielsku :)do tego 2x2 gb ram Kingston hyperX 1333 cl8-8-8-22 i 2x2 Corsair Vengance timingi takie same :) razem 8gb dobrej jakości ramu.Do procesora dołączam firmowe, nieużywane chłodzenie. Mam też do sprzedania GTX'a 570 Zotac, wersja superclocked rdzeń 780mhz, pamięć 2ghz Co do gwarancji to muszę poszukać, prawdopodobnie na część sprzętu jest 3 lata więc może być jeszcze ważna. Oczywiście wszystko 100% stabilne i sprawne :) Co do ceny to kwestia umowna, czekam na sensowne propozycje - wiadomo, na komplet będzie upust. Za parę dni wystawiam to na allegro, daję fory forumowiczom - na życzenie fotki z programu AIDA64 czy kto co tam chce :)Fotki komputera kfiata znajdują się na forum, bebechy widać http://stalkerteam.pl/topic/5390-piec-kfiata/ Edytowane 13 Maja 2014 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Płyta, procesor i RAM - skolko za wsio ? Grafika mnie nie interesuje, na Wielkanoc kupiłem sobie GTX 560 Ti :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ile za grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Też jestem ciekawy ile chcesz za kartę graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 400zł za grafikę, 800 za komplet płyta, proc, ram. nie są to wygórowane kwoty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ech, szkoda że są inne wydatki sam bym chętnie kupił tą grafikę i zastąpił wysłużona 470 z terkającym wentylatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://allegro.pl/corsair-vengence-2x2gb-ddr3-1600mhz-cl9-lodz-bcm-i4250095410.htmlhttp://allegro.pl/kingston-hyperx-ddr3-cl9-1600mhz2x2gb-lodz-bcm-i4250096967.htmlhttp://allegro.pl/asus-m5a99x-evo-amd-phenom-ii-x4-965be-bcm-i4250069344.htmlhttp://allegro.pl/zotac-geforce-gtx-570-amp-bcm-lodz-i4250093749.html Jeśli ma ktoś chęć policytować to zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Potrzebuję kupić używaną grafikę piksel shader 3.0 firmy AMD tak aby można było grać na oświetleniu pełnym dynamicznym niezbyt drogą do 50zł. Aktualna to RADEON X550. Edytowane 19 Maja 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Potrzebuję kupić używaną grafikę piksel shader 3.0 firmy AMD tak aby można było grać na oświetleniu pełnym dynamicznym niezbyt drogą do 50zł. Aktualna to RADEON X550. Anatol jaki jest sens kupowania grafiki za 50zl :P . Ostatnio przeglądałem allegro i znalazłem coś takiego jeśli jeszcze aktualne, nie droga a wyrobi na pix 3.0 no ale cudów nie oczekuj :) Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dziękuję za pamięć kupiłem GF9400gt z komputera firnowego za 40 zl. powiedzcie mi czy to dobry wybór. Rewelacja to nie jest ale da się grać w pełnym oświetleniu dynamicznym w odświeżonym TS2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ale co chcesz by cię zdołować czy poklepać po plecach i pocieszyć ? :P Skoro jesteś zadowolony to po co się pytasz (retoryczne). 40zł to nikły pieniądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ale co chcesz by cię zdołować czy poklepać po plecach i pocieszyć ? :P Skoro jesteś zadowolony to po co się pytasz (retoryczne). 40zł to nikły pieniądz.Chcę wiedzieć z ciekawości.bardziej doświadczonych niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Szczerze ???9400 GT nie wziąłbym nawet za dopłatą 40 zł, a co dopiero płacić za nią ???? No dobra, może w sytuacji awaryjnej, żeby w ogóle odpalić komputer i na necie poszukać czegoś normalnego.Ale to tylko moje prywatne zdanie. Jeśli jesteś zadowolony z zakupu, to my tutaj też się cieszymy, że jesteś zadowolony :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jestem zadowolony z zakupu tylko na taką było mnie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Szczerze to dołożył byś te 20zl ( mniej piwerek i już masz całkiem dobra kartę :P ) na pewno lepszą niż 9400GT i reszta tych 9000 badziewi Geforca :) Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi