vandr Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak w temacie. Po wzięciu od Łukasza questa na wybicie wojskowych na barierze, jest około 5 sekund spokoju,nagle następuje ścinka i gra wylatuje do pulpitu: -z logiem typu "can't open section '', can't open section &*&^&$@ (i inne ciągi znaków) -bez loga Wersja gry oczywiście 1.0004, bez cracka. Problem występuje nawet po wrzuceniu nie modowanych przeze mnie konfigów z TT2. Wczytanie sejwa sprzed magazynów nie rozwiązuje problemu. re-install gry również. Zamierzam rozpocząć nową grę i dotrzeć do tego samego miejsca, zobaczymy...czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Wszystkie fixy itp. oczywiście wgrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ciężka sprawa. Ja sam często miałem wyloty w TT2 bez loga ale po wielu próbach wczytywania gry coś zaskakiwało i błąd znikał. Specem nie jestem, może spróbuj tego : http://stalkerteam.pl/topic/5769-identyfikacja-przyczyny-ctd-wypad-do-pulpitu-bez-loga/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi