Ajek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam . Otóż zainstalowałem Lost Alpha i wybrałem angielski przy instalacji i gdy słucham stalkerów po angielsku czuję się jakoś nieswojo . Czy można to jakoś zmienić by nie trzeba było instalować jeszcze ponownie ( bo instalacja trochę trwa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Nie, nie można. Lost Alpha od początku była dubbowana od samego początku tylko po angielsku. Nawet po rosyjsku ma angielskie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajek Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dziękuję za odpowiedź . ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon4321 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 lost alpha jak przejść z wysypiska dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) lost alpha jak przejść z wysypiska dalej Serdecznie proponuję Ci usunięcie twojego postu zawierającego pytanie nie mające nic wspólnego z tym tematem, który sam w sobie został zakończony około trzy dni temu i udanie się tu w celu powtórnego jego zadania. Jeśli moja konkretna propozycja Ci nie odpowiada, to... jezu chryste nie jestem moderatorem co ja odpierniczam Edytowane 19 Maja 2014 przez Fawkzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tawarisz Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Czy byłaby możliwość wykorzystania rosyjskich dialogów z SoC i podmienienie za angielskie w LA? Orientuje się ktoś czy jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nikt jeszcze tego nie sprawdzał, ale bardzo wątpię, żeby to dawało jakieś efekty. W tej grze jest tyle nowych postaci i linii dialogowych, że rosyjskie głosy z oryginału same w sobie tej sprawy nie załatwią. Ktoś musiałby od zera robić wszystkie głosy, żeby to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Адам Хмелевский Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Serdecznie proponuję Ci usunięcie twojego postu zawierającego pytanie nie mające nic wspólnego z tym tematem, który sam w sobie został zakończony około trzy dni temu i udanie się tu w celu powtórnego jego zadania. Jeśli moja konkretna propozycja Ci nie odpowiada, to... jezu chryste nie jestem moderatorem co ja odpierniczamA co to za offtop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 To po prostu chrabąszcz majowy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smerdojajeczny Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 nie, to pchła szachrajka...powodująca dekompilacje , deasemblacje i zwielokrotnienie kodu...przez co jest zaniechane tłumaczenie jego formy..co za tym idzie brak kompilacji kodów zródłowych..co jest najgorsze.. algorytm poszedł sie jebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Weźcie się ogarnijcie, ten temat jest już martwy. Powaga. :L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi