SmokeHead Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam mam probelm z pobraniem fixa do OL 2.2 żeby działał Arsenal mod Wchodzę na fileFront wszystko ładnie pięknie odliczanie i krach wyskakuję mi w przeglądarce że takiej strony nie ma i prośba jest taka ma ktoś link z innego źródła (nie z rosyjskich stron ja nie paniemajusz pa ruski) tylko jakich kolwiek fix ma około 12 mb więc wiele nie wymagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Niestety Filefront zablokował możliwość pobierania dla niektórych krajów :P możesz to obejść za pomocą proxy z kraju w którym nie jest to zablokowane :) Edytowane 21 Maja 2014 przez Allen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dzięki wielkie kozaczek dla ciebie ! Uwarzam temat za zakończony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wklej tutaj linka i lecisz w temat :) http://proxyfree.me/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi