janczar15(долг) Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam.Czy jest szansa na czystym,nie modowanym Zewie Prypeci znaleźć bądź kupić kombinezon SSP-99M lub SSP-99 Ekolog?Jest to mój ulubiony kombinezon,a jak każdy stalker chcę mieć niezły ekwipunek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 możesz go znaleźć w schowkach możesz go kupić jeśli masz osiągnięcie "bogaty klient" możesz go zamówić w skadowsku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Tajemnica do osiągnięcia sukcesu czyli SSP-99 E/M jest/są misje dla naukowców na stacji Janów - oaza, ochrona obiektu, skanery itd/itp . Edytowane 26 Maja 2014 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Dokładniej w jakich schowkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Skopiowalem to z innego forum ale myślę że to info o schowkach jest błednę albo ja nigdy nie spotkałem w schowku SSP, jeśli chodzi o schowki i kombinezon o zamkniętym obiegu to znajdziesz tyle SEVA. Reszte musisz kupować od doktorków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harley Quinn Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Podaj lokację ssp-99 bo nie mogę znaleść nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 @Harley Quinn Widziałeś ostatnią datę wpisu ? Ode mnie otrzymujesz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi