Micek Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam chciałbym się spytać czy niektórzy też mają problem z grą a szczególnie podczas przejścia do prypeci?Można wiedzieć czy da się coś z tym zrobić? Edytowane 25 Maja 2014 przez Micek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Micek - a może byś tak napisał, co to za problemy.Nie możesz przejśc przez podziemia bo nie dajesz rady, czy to problemy techniczne.Jak masz wyloty, daj logo błędu.Nie jestesmy wrózkami, czy jasnowidzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak mam już po przejsciu tuneli mam ładowanie mapy prypec wyskakuje mi błąd. Już tak któryś raz. Robiłem pache potem na nowo instalowalem i nic nie pomogło. Nawet formatowanie kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Pamiętam, że tak się robiło na pirackiej wersji gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Na pirackiej wiem, ale mi sie tak robi na orginale. Może mam pliki uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Grasz z najnowszym patchem 1.6.02? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 właśnie nie mam o jedna wersje starszego. Nie pomyslalem zeby zrobic z najnowszym patchem. Mam nadzieję ze to cos da :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Dzięki Smox pomogło zrobienie patcha 1.6.02 teraz moge spokojnie grac dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi