Allen Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Mam problem z misją jak powyżej w temacie, gdy dochodzę do fabryki gra zawiesza się poczym po 5s wylatuje bugtrap.Expression : !object->used_ai_locations() || ai().level_graph().valid_vertex_id(object->m_tNodeID)Function : CALifeSwitchManager::add_onlineFile : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamealife_switch_manager.cppLine : 64Description : Invalid vertex for objectArguments : af_drops24101Przechodziłem sobie dalej reszte misji i postanowiłem wrócić do tej Fabryki teraz jest zmiana w logachFATAL ERROR [error]Expression : !object->used_ai_locations() || ai().level_graph().valid_vertex_id(object->m_tNodeID)[error]Function : CALifeSwitchManager::add_online[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamealife_switch_manager.cpp[error]Line : 64[error]Description : Invalid vertex for object [error]Arguments : af_fireball15414Domyślam się że chodzi o artefakty czy można jakoś usunać zespawnowany artefakt ? Problem rozwiązany każdy kto będzie miał problem z "Invalid vertex for object" odsyłam do poradnika portalsa Edytowane 30 Maja 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi