Schturm Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Skończyłem wątek główny, pograłem trochę na freeplayu i po jakimś czasie orientuje się, że trawa w Zonie wyparowała. Kompletne ZERO trawy! W opcjach gęstość na 50%, cień trawy wyłączony. Nic. W internecie nie znalazłem żadnych porad. Więc proszę o pomoc, bo nie czuję się dobrze grając na zielonej podłodze. Czy jest jakieś rozwiązanie bez reinstalacji? Bo nie mam ochoty znów czekać 45 minut, a nie jestem pewien czy ona coś naprawi. W momencie zniknięcia trawy byłem na Placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrome Koran Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Spróbuj w konsoli rs_detail on. Jeśli nie zadziała, to już chyba bug. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dobra, problem rozwiązany. Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi