carlopapa Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam po ponad 2 latach zacząłem znowu grać solę i jednym z kwestów który robię jest: Poszukiwanie zaginionej ekspedycji i w poradniku jest napisane: 1. Obszukać trupa specnazowca Andrieja, przy mostku na Kordonie. (ten mostek - to tunel pod drogą prowadzącą z wioski kotów do uszkodzonego mostu kolejowego). UWAGA: trup znika po rozmowie z Akimem na przejściu na Wysypisko 2. Znaleźć bandytę, który ukradł PDA specnazowca. Bandyta to 'symulant' wysyłający sygnał SOS, na Wysypisku, ale PDA u niego nie znajdziecie. 3. Znaleźć bandytę który ukradł PDA, to Frajer, na którego daje zadanie Woronin. (przy rożnym przechodzeniu, można go spotkać w Dolinie Mroku, na Wysypisku, na Agropromie i w podziemiach Agropromu) 4. Od Prapora na Wysypisku, za 10 naukowych apteczek dowiadujemy się, że naprawić PDA mogą ludzie barmana. Ja jestem w punkcie 3 i pogrzebacz jest w podziemiach Agropromu zabijam go lecz nic się nie dzieje nic się nie zalicza nie pamiętam jak to było jak grałem poprzednio czy ja mam przy nim znaleźć jakieś uszkodzone PDA o którym mowa w 4 pkt. poradnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Musisz znaleźć u niego PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Musisz znaleźć u niego PDA.No niestety on oprócz modyfikowanej broni amunicji i egzoszkieletu nic więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Hmmm, poszukaj może u pozostałych bandytów, ewentualnie dopisz PDA do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) W podziemiach jest tylko on i jak dodam do spawnera to pda Andrieja to nic się nie dzieje nic się nie zalicza I niestety w poradniku jest błąd, ponieważ jest napisane, że: Znaleźć bandytę który ukradł PDA, to Frajer, na którego daje zadanie Woronin. (przy rożnym przechodzeniu, można go spotkać w Dolinie Mroku, na Wysypisku, na Agropromie i w podziemiach Agropromu) Tego PDA nie ma bandyta POGRZEBACZ na którego zlecenie daje Woronin, to PDA ma bandyta MNICH i siedział u mnie sobie tak poprostu w podziemiach Agropromu i posiadał właśnie to PDA, po wźięciu którego zadanie zaliczyło się i powstał dialog z Praporem odnośnie pkt. 4 poradnika, a mianowicie: Od Prapora na Wysypisku, za 10 naukowych apteczek dowiadujemy się, że naprawić PDA mogą ludzie barmana. Na dowód zamieszczam screeny zrobione z przed zabicia MNICHA. http://zapodaj.net/23b7ae9422e43.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/79d25d8a22bbc.jpg.html Edytowane 1 Czerwca 2014 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi