Ulfurr Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Siemanko. Dzisiaj pobrałem sobie na spokojnie SO przez launchera, wszystko ładnie pięknie, ale przy checkingu wersji, wywala mi taki błąd. Załączę jeszcze screen'a, może bardziej pomoże. Od razu dodam, że większość folderów w folderze z grą, są puste, całość waży 5,03Gb i nie mam zwykłego .exe tylko launcher w folderze z grą. I też było uruchamiane jako administrator. EDIT: O, teraz zaczęło banglać, jak uruchomiłem grę przez prawy i jako administrator. I... chyba działa. To znaczy... klikam Play, ale tylko znika Launcher i... nic się nie dzieje. A w procesach jest, jakoby gra uruchomiona. o.O Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Ulfurr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Error 0x5d3 to uszkodzone pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulfurr Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ale po checkingu, zaraz ładuje się pasek na zielono, jest Play i tyle. Czyli co ja mam teraz zrobić? Czego to może być wina, że uszkodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Spróbuj tak jak jest tutaj opisane może Launcher jest walnięty. http://stalkerteam.pl/topic/5664-error-0x3e2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulfurr Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 No, właśnie chodzi o to, że w ten sposób uruchamiam. I nie mam zwykłego Launchera, a SZoneOnlineLauncher.exe. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) The 0x5d3 error may be caused by system files damage.This corrupted file will lead to the missing and wrongly linked information and files needed for the proper working of the application. Wyraźnie wskazuje na uszkodzone pliki, spróbuj pobrać jeszcze raz nie widze innego wyjścia :) Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulfurr Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 :( Czyli... pobierać przez Launcher, czy jest lepszy sposób? W sensie, przez torrenty, chociażby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Następnym razem użyj opcji szukaj :) http://stalkerteam.pl/topic/5133-pobieranie-klienta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulfurr Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Widziałem ten temat. Linki z niego nie działają, niestety. Ale już szukam. Pobrałem jeszcze raz. Tam z początku wyskoczył mi jakiś inny error, ale już zadziało. Niestety mam za słabego laptopa na tę grę. Niestety. Tak czy siak, sam fakt, że gra działa, mnie cieszy. :) Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zależy jak słaby jest ten laptop polecam ci ten poradnik może trochę pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nawet na minimalnych ustawieniach grafy nie działa na laptopie ? W szone grałem jakiś czas na 2GB ram, procku Core2Duo 2.53GHz i karcie GeForce 9600 GT 512 MB a to był trup nieziemski i nawet jakoś się dało, jedna tylko mapa (Tunguska) była niegrywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulfurr Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nope. Mój laptop ma takie bebechy: Pentium Dual-Core CPU T4200 @ 2.00Ghz, 3,0GB RAM i gwóźdź programu, czyli karta graficzna! Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family. Ja się dziwię, że mi na tym złomie WoT swego czasu działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi