Gandalf71 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Sniper Elite V2 – gra dostępna za darmo na Steamie do godz.19 - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=85658 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Za późno spojrzałem. :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Grałem kiedyś w 1 i ta gra nieprzypadła mi do gustu kompletnie beznadziejny gameplay nie wiem jak to jest z V2 więc sie nie wypowiadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tak samo, lata się ze snajperką i wali heady na dystansach 2-200m. Po co nam dali pistolet i PM to nie wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja prawie zawsze uzywam pistoletow maszynowych, snajperek tylko gdy jest to konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tę grę ratuje tylko tryb wspólnego przejścia kampanii, ale i tak jest niedopukany bo na filmikach jest tylko jeden postać i w tekstach ciągle jest "ja", "ja", "ja" a nie "my", Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Warto zagrać, jest lepsza od snajpera CI. Teraz ukaże się sniper III a akcja toczyć się będzię podczas walk z oddziałami Africa Corps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi