Walik Czosnek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dobra zaczynamy - pobrałem stalkera, zarejestrowałem na stronie, i do tego momentu jest wszystko dobrze. Ale problem zaczyna się ,gdy chcę wejść do gry! Otóż, po wpisaniu hasła wyskakuje "Invalid password" a w grze "You've left Zone Wrong login or Password" . Prosze o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Może wpisałeś hasło z Capslockiem ? Powodów może być dużo ale raczej musisz napisać na forum stalkeronline nie tutaj. Aby zagrać musisz utworzyć jeszcze raz konto do gry na swoim koncie na stronie :) Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) No dobrze wpiszę, ale jestem pewien, że dobrze wpisuję hasło i nick. Nie wiem o co chodzi. Cholera, a może to przejściowe, bo jak teraz sie wczytałem, to na forum było, że czasami działa ,a później nie... Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Walik Czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zależy czy chcesz grać w Szone czy w SO. Zakładam że w Szone. To jest tak zrobione że jeden pass i login są do konta w internecie a na koncie tworzysz sobie kolejny pass i login już do samej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tyle tylko, że po założeniu konta nie mogę się zalogować na stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 A potwierdziłeś linka rejestracji w poczcie ? Zobacz czy nie przysłali hasła bo tak robili kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Przysłali, potwierdziłem... nie mam pojęcia o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zobacz to:http://youtu.be/WzJT5I2A3WI Teraz zmienili wygląd strony i poradnik był dla serwera RUS, ale zasada powinna być ta sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dzięki za trud włożony w zrobienie filmiku, specjalnie dla mnie :D .Robiłem tak z 3 kotami, ale nic nie działało nie wiem czemu. UDAŁO SIĘ WIELKIE DZIĘKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Taka mała porada na start, postać KONIECZNIE wybierz w rodzaju ALIEN (przyjezdny, obcy) a nie ten drugi miejscowy (nie pamiętam jak się nazywa po angielsku). To BARDZO WAŻNE. Jeżeli wybrałeś miejscowego to zrób inna postać główną a tego zostaw jako alta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi