carlopapa Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam mam moda Autumn Aurora nałożonego na Narodnaya Solianka lecz menu z AA nie pasuje do NS jak również tlo wczytywania zapisu i chciałbym zastąpić go oryginalnymi zdjęciami z solianki lecz nie wiem które pliki za to odpowiadają, jeśli ktoś byłby tak dobry i powiedział co trzeba zastąpić czym to byłbym wdzięczny. A wygląda to tak: http://zapodaj.net/37f5820288c4b.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tło powinno znajdować się w textures/uj, nie powiem ci jak się nazywają te pliki bo mogą mieć zmienioną nazwę. Zainstaluj Paint NET i podejrzyj tekstury (dds) i sobie podmień.W nazwie może być menu, background. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dzięki bardzo za oppowiedź o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi