Wojciun Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam. Próbuję pomóc kumplowi z Litwy aby też mógł pograć na luzie. Zainstalowałem mu zew prypeci. Dialogi da się przy instalacji ustawić na rosyjskie, ale "czytanki" już tylko po polsku i inne informacje o misjach czy nazwy broni itd. Da się ściągnąć skądś zruszczenie? Bardzo byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki, sam też dla klimatu chętnie bym pograł tak zupełnie po rusku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Myślę że najprościej było by zaopatrzyć się w RU wydanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) A ja nie. Download (mega.co.nz) To co jest w archiwum idzie prosto do folderu, w którym jest gra i tadam, gra jest teraz po rosyjsku. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Fawkzy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi