carlopapa Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam, mam problem z tą oto misją a mianowicie znalazłem Kła i Ducha, przyniosłem duchowi złote kotlety i teraz mam przynieść mu dokumenty, lecz nie mogę skończyć zadania Zaginionej Ekspedycji mam cały czas aktywne zadanie w PDA porozmawiaj z uczonym i gdy idę do Sacharowa to w dialogach nie ma żadnej opcji z tym związanej, dorzucam screeny z mojego PDA. Proszę o poradę bo nie wiem czy się wracać w save-ach czy mogę grać dalej i nie patrzeć na to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 http://stalkerteam.pl/topic/967-przewodnik-po-narodnoj-soliance/ 9. Sacharow zechce z nami rozmawiać dopiero po wyłączeniu Mózgozwęglacza i wypełnieniu nitki..poszukiwania zabójców Kła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Mózgozwęglacz wyłączony, kieł znaleziony i dodatkowo kieł dał zadanie na rozpoznanie warlabu. pkt. 16 poradnika odnośnie zaginionej ekspedycji: Idziemy do Ducha, jeśli znaleźliśmy zaginioną ekspedycję i przejście z X-10 do Sarkofagu, otrzymujemy zadanie przyniesienia 10 Złotych Kotletów z lokacji Czarnobyl-2 Rozumiem to w ten sposób, że otrzymujemy zadanie przyniesienia złotych kotletów jeśli znaleźliśmy zaginioną ekspedycję i mamy przejście z x-10 do sarkofagu, przejście jest zadanie na złote kotlety zaliczone, a z Sacharowem nie pogadam. Proszę powiedzieć czy mogę grać dalej czy nie koniecznie. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi