janczar15(долг) Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam.Mam pytanie dotyczące drzwi w laboratorium x8 w Prypeci.Obok głównego wejścia są drzwi lecz aby je otworzyć potrzebna jest karta dostępu.Gdzie mogę ją znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 U Kardana, dostajesz tą do tego labu w Zatonie. Szukasz tam karty. Ona chyba była czerwona lub żółta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 W laboratorium w Zatonie jest karta,która otwiera x8 a nie tamte drzwi obook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Musisz wykonać zadanie wojskowych o której ci opowie Garry że uciekł z niewoli najemników idziesz do kowalskiego mówisz kowalskiemu o sytuacji Garrego zleca ci likwidację dowódcy najemników w exo i dowódcę grupy klienta dowódca klienta będzie miał czerwoną kartę którą otworzysz drzwi :) nie będę mówił co tam jest nie będę psuł niespodzianki ;) PS: Poczekaj aż będą wszyscy na środku między blokami i lepiej zakończyć zadanie z karabinem Gaussa będzie łatwiej bo SVD na easy sam miałem problem bo mi pouciekali. Edytowane 2 Lipca 2014 przez SmokeHead 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 UUU!Dzięki,wiem o jaką misję chodzi("jeden strzał" czy coś w ten deseń). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zapomniałem nazwy :wallbash: właśnie tak jeden strzał :yes: wykonaj go a koleś w kombinezonie będzie miał kartę do drzwi . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi