Vorenus Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 To idealna strzelba w grze - nie psuje się, ma ładowność 7 pocisków, dobra celność i szybkostrzelność. Po oddaniu Kniaziowi Winchestera można go od niego odkupić za niewielkie pieniądze - warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja bym nie kupował ale to zależy od ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jozio, czy możesz napisać coś więcej - choćby - dlaczego? Zakończyłem moda uzbrojony w tą broń w slocie pistoletowym i grało mi się rewelacyjnie. Nie bądź taki tajemniczy albo może lakoniczny Jozio i pisz bardziej rozwinięte posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Potwierdzam ta Strzelba jest Super to moja główna broń narazie -Wał przy tym to cienizna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Przy drugim przechodzeniu ,zauważyłem że można dostać od generała strzelbę bojową która ma te same parametry co strzelba Kniażia. Dostajemy ją za misje (znaleźć skrytkę bandytów ),tylko że jest to nagroda generowana losowo!!! Najlepiej zapisać się koło generała i dopiero zameldować generałowi jeżeli dostaniemy co innego to wczytać i meldować aż do skutku -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi