Vorenus Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 To idealna strzelba w grze - nie psuje się, ma ładowność 7 pocisków, dobra celność i szybkostrzelność. Po oddaniu Kniaziowi Winchestera można go od niego odkupić za niewielkie pieniądze - warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Ja bym nie kupował ale to zależy od ciebie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Jozio, czy możesz napisać coś więcej - choćby - dlaczego? Zakończyłem moda uzbrojony w tą broń w slocie pistoletowym i grało mi się rewelacyjnie. Nie bądź taki tajemniczy albo może lakoniczny Jozio i pisz bardziej rozwinięte posty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Potwierdzam ta Strzelba jest Super to moja główna broń narazie -Wał przy tym to cienizna !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Przy drugim przechodzeniu ,zauważyłem że można dostać od generała strzelbę bojową która ma te same parametry co strzelba Kniażia. Dostajemy ją za misje (znaleźć skrytkę bandytów ),tylko że jest to nagroda generowana losowo!!! Najlepiej zapisać się koło generała i dopiero zameldować generałowi jeżeli dostaniemy co innego to wczytać i meldować aż do skutku -) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts