Walik Czosnek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 SFM jest programem stworzonym i wykorzystywanym przez Valv'e do nagrywania animacji do np TF2. Program wykorzystany przez umiejętnego człowieka potrafi stworzyć wręcz idealne animacje ruchów, i w dodatku nie jest trudny w obsłudze! Sam jestem na etapie robienia grafik ze sniperem z TF2, i jak dla mnie ten program jest wart uwagi. Za jego pomocą można by stworzyć wspaniałe animacje ze stalkera :D Waży tylko ok 8 GB :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Płatny/darmowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Całkowicie za darmo w serwisie Steam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wymaga gry na sourcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Przepraszam ale - gry na czym?! Ja po prostu pobrałem, i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi