LVutner Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam mam dosyć poważny problem. Otóż gdy używam innego silnika (np. Od LA) do stalkera ShoC to mi wywala błąd "out of memory". Tak samo jest gdy używam KAŻDEGO innego silnika :( Proszę o pomoc, jeszcze jak jest okienko bugtrapa, i przycisk "Information" to gdy go nacisnę to mam taką tabelkę: Current Memory Load: 47%Total Physical Memory: 1023 MBAvailable Physical Memory: 1023 MBTotal Page File Memory: 2047 MBAvailable Page File Memory: 1023 MB Tak jakby niewykrywało więcej pamięci co jest dziwne (mam 3gb). Tutaj ten mod: http://rusfolder.com/41051321 Dodaje on widok nóg, w FPS coś jak w LA, na tym też wywala :( Niech ktoś sprawdzi u siebie go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ustaw na sztywno pamięć wirtualną z 8GB i powinno pomóc. Zmniejsz także detale jeżeli nadal będzie wywalać bo 3GB ogółem to mało dla rozbudowanego stalkera jak LA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wirtualna na 50gb ustawiona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mithrandir Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lepiej ustawić na wartość optymalną (4095mb). Mod na nogi powoduje błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi