apg2312 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ekipa dezo w najnowszym patchu zablokowała możliwość korzystania z wbudowanego spawnera.Ten plik zdejmuje tą blokadę.Dodać do folderu gamedata z zamianą plikówLink niepoprawny, prosi się o reupload! 1 zalecam zrobić kopię pliku gamedata/scripts/ui_main_menu_scriptUWAGA !!!!2 po wrzuceniu do ekwipunku zmodyfikowanego Vintoreza ZOOM następuje wylot przy próbie naprawy/modernizacji sprzętu u mechaników, jako że do broni tej nie ma żadnych ulepszeń. Rozwiązanie - wyrzucamy/sprzedajemy tego Vintoreza, naprawiamy/modyfikujemy pozostałą broń i pancerze, potem spawnujemy Vintoreza jeszcze raz. Spawner uruchamiamy wchodząc w czasie gry do menu i naciskając F2/F3. Spawner instalujemy PO zainstalowaniu spolszczenia. Nowa gra nie jest wymagana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja to już zrobiłem sam. Może się przydać komuś. Ale po co kopia zapasowa pliku. Przecież już i tak nie ma folderu gamedata :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Folder gamedata jest, jak zainstalujesz spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 apg2312 - a nie dałbyś czegoś, na podniesienie udźwigu, góra na 100 i 150 kg przy zatrzymaniu? Więcej na prawdę nie potrzeba. Do tego skok o 1-2 oczka w górę i szybszy odzysk energii na postoju. Strasznie długo dyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja rozpakowałem gamedata dbb zmieniłem udźwig.skok i z powrotem ją spakowałem i zamieniłem z orginalną gamedata dbb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 jurek48 - jak Ci działa, to zamiast się tylko chwalić, wstaw na hosting i daj linka. Ale nie jak dałeś tonę udźwigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ktoś zapytał ten drugi napisał jak sobie poradził.I gdzie tu jest chwalenie się.Szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jeśli kogoś interesuje podniesienie udźwigu postaci dla LA można to zrobić według opisu Malakasa dla moda Narodnaya Soljanka + Dopa 14.08Link: http://stalkerteam.pl/topic/2584-ud%C5%BAwig-postaci-wypadanie-rzeczy-z-plecaka/Sprawdziłem, Działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) ADMIN! Link do pobrania jest defektywny i przenosi na stronę 18+Najlepiej będzie usunąć wszystkie linki na forum które są z dodane.pl Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Grałem w LA ze spawnerem i bez niego. I uwierzcie mi, spawner nie wiele mi pomógł. Mimo wielu niedopracowań, nieścisłości i bagów ( te raczej dotyczyły niedopracowania scenariusza), to co dostarcza mod, jest w pełni wystarczające. I sprzęt i amunicja, i inne zaopatrzenie. Ale trzeba się postarać i pogłówkować. Ale na tym polega cały urok gry.Jak ktoś chce mieć od samego początku ekstra wyposażenie, cudowną broń i bezradnych przeciwników, to musi znaleźć inne gry, nie Stalkera.Nawet w kultowym "Hydrauliku Mario", trzeba było myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ale ja tylko testowałem bronie z Original Weapons Renewal LA bo R_Pop wydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Usunięto niepoprawny link, prosi się o reupload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi