apg2312 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ekipa dezo wydając najnowszy patch spakowała wszystkie poprawki do plików db. Dla ułatwienia życia wrzucam rozpakowaną gemadatę patcha :) Instalujemy kolejno 1 Lost Alpha 2 Losta Alpha patch 1.3002 3 rozpakowany patch - usunięte pliki Level (mają 1,72 GB), więc oryginalny patch MUSI być zainstalowany !!!! 4 spolszczenie 5 co tam dalej chcemy ;) Do pobrania stąd : http://dodane.pl/folder/74725/Patch_1.3002_rozpakowany 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 A nie ciekawiej by było wypakować wszystkie pliki .db żeby mieć lepszy wgląd w całą Alfę? Ale tak jest też spoko. Strzałeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Mało mam miejsca na twardym dysku :( Ale problemu nie widzę - tu masz ekstraktor : http://dodane.pl/folder/70534/Program_do_rozpakowania_plikow_db 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Już dawno to zrobiłem, nie ma potrzeby. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 To mój ekstraktor do całego stalkera wam nie starczy? Wystarczy zaznaczyć na samej górze i zjechać na sam dół z shiftem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 @litosns Ożeż ty, nie pomyślałem o tym. Spoko, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 W związku z wydaniem nowego patcha proszę o zamknięcie tematu. Plików nie usuwam, będzie ja można dalej pobrać, ale zalecam grę na nowym patchu 1.3003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi