Junx Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam. Czy jest program, który może dodać "miejsce" do partycji systemowej bez konieczności instalacji windy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 W Windows 7 masz takie cudo jak Zarządzanie Dyskami w narzędziach administracyjnych tam możesz zwiększać i zmniejszać pojemność każdej partycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Systemowej właśnie nie można, sprawdzałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 A odjąłeś miejsce z jakiegoś dysku żeby w ogóle coś dodać do drugiego ? :D Ja kiedyś dodawałem miejsce normalnie tym narzędziem. Polecają ten program do partycjonowania dysków Program oferuje takie funkcje jak zmiana rozmiaru i przesuwnie partycji bez utraty danych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Tak mam odjęte :D Dzięki za program, potem go sprawdzę :) Jeśli możesz to napisz jak to działa bo jakoś nie idzie mi to coś... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oAg9f_RgHXQ Nie używałem go także nie wiem jak działa ;) Spróbuj z tym tutorialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi