SmokeHead Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam Przeszukując czeluści internetu natknołem się na to !http://modbase.pl/download/counter-strike-cs-1-6/counter-strike-1-6-stalker-mod-2 jest to modyfikacja a raczej counter strike z już zainstalowanym modem i 6 mapami rodem ze stalkera grałem przez 1 godz z botami na easy i jako weteran FPSów miałem nie mały problem są szybcy i sprytni zanim zdąże ogarnąć jakieś gniazdo już tam są a jak jakiś znalazłem to w następnej rundzie szybko go zajmują nie dają chwili oddechu co mnie bardzo cieszy ta sama mapa a w każdej inne podejście można pograc ze znajomymi na internecie a mapy są dość duże więc można się trochę pobawić :) W paczuszce są 4 instalatory 2 pod windows a dwa pod linuksa Po wypakowaniu i uruchomieniu krzyknie wam o cd-key jest w katalogu głównym. UWAGA nie radzę instalować łatki to są niepotrzebne dźwięki typu "triple kill" czy "head shoot" a dodatkowo nie da się załadować map i crashuje zresztą ja taki miałem problem. przeinstalowanie jest szybkie więc jak ktoś znajdzie rozwiązanie niech go poda. Jest Także nowsza wersja 2.0 na ModB ( nie chciało mi się sprawdzać ) :http://www.moddb.com/mods/counter-strike-16-stalker-mod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Kiedyś już to ogrywałem, całkiem niezły miodzik dla fanów stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 niskie wymagania jak ktoś ma komputer do biura się nada ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi