emelek Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Gdzie mogę znaleźć tą skrzynkę ?? Greben mówi, że zabrały ją h..e ze stacji benzynowej, ale gdzie jest ta stacja ?? Pomocy !!Gitarę znalazłem - była na Jantarze w wiosce w lewym dolnym rogu lokacji, w ostatnich ruinach z anomaliami.Dzięki za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Tutaj, też na Jantarze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emelek Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Pięknie.., a ja szukam stacji benzynowej po całej zonie, przeszukałem 5 razy orlena w Dolinie Mroku :) :)Dzięki wielkie za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A tak apropo co jak mozna te zadanie dostać,bo u grebena nie mam żadnego dialogu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 O ile dobrze pamiętam, ma on z nami dialog wtedy, jak wcześniej przystąpiliśmy do Powinności. Po LA było już kilka podobnych modów u mnie na pulpicie, mogę więc coś mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi