LVutner Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam, odkąd mam Neostradę chciałem założyć serwer na próbę. Stawiam serwer w np. CStrikeodpala normalnie tylko że druga osoba niemoże go znaleźć w żaden sposób. I tak jest w każdej grze :( Jak to naprawić? Neostrada 20mb/s, router. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Sprawdź czy masz wewnętrzne/zewnętrzne IPWłącz także w routerze usługę upnp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Chyba wewnętrzny, tak mi się wydaje. Niewiem dokładnie jak to sprawdzić :geek: Wpisuję swoje IP w przeglądarkę i mi wyskakuje okienko aby się zalogować do strony konfiguracji routera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 http://www.pokapoka.pl/zewnetrzne_czy_wewnetrzne.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wewnętrzny mam adres IP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 No to niestety nie "pohostujesz" serwerów bez odpowiedniego programu. Rozwiązaniem jest coś w stylu hamachi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Szkoda, ale dziękuję za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi