OldMan Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Schodziłem parę razy wzdłuż i wszerz Kordon - gdzie znajdę to co w temacie (chodzi o brzytwę dla Wilka) ?1.Szukałem brzytwy w tunelu gdzie są trzy pijawki i potem w fabule przejście na Dolinę Mroku2.Szukałem przy tunelu na końcu torów gdzie jest duża radiacja (kręcą się tam wojskowi z posterunku pod wiaduktem)3 Szukałem też w tunelu z elektrami i nic Takie małe OT: Do moda dodałem AA2 i efekt jest niesamowity ;) Atak na ATP z bandytami robiłem w strugach deszczu co tez miało swoją MOC ;) ale potem to wypogadzanie się i w końcu pełne nasłonecznienie :)WARTO to zobaczyć ! EDIT! Już się wszystko wyjaśniło :)Brzytwa dla Wilka była w punkcie 1 - w plecaku Pomogło nie szukanie ale dalsze granie (na terenie Kordonu) i ponowne wczytywanie gry w końcu plecak Wilkaraczył się pojawić ;) Edytowane 30 Lipca 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi