Vlk Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam! Mam problem z CS - do tej pory sporadycznie zdarzały się crashe związane właśnie z plikiem xrengine.exe ale dało się grać aż do dziś. Nie wiem czy lokacja ma coś wspólnego z problemem ale dotarłem do przejścia z Czerwonego Lasu do Magazynów Wojskowych i zaraz po wczytaniu mapy, gra wykłada się dosłownie za każdym razem (zanim zdążę dojść do pierwszego posterunku). Podrzucam końcówkę loga: FATAL ERROR [error]Expression : m_available_count [error]Function : CID_Generator<unsigned int,unsigned char,unsigned short,unsigned char,unsigned short,0,65534,256,65535,0>::tfGetID [error]File : e:priquelsourcesenginexrgameid_generator.h [error]Line : 92 [error]Description : Not enough IDs stack trace: Z tego co się orientuję to dość powszechny problem ale nigdzie w necie nie znalazłem konkretnej recepty na jego rozwiązanie. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem/zna rozwiązanie? Logi wstawiamy w code! @Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Z modem grasz jakimś? Mi to wygląda na błąd z plikiem mp_ranks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlk Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Nie - gram na "czystej" wersji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam, jaka wersja CS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlk Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Sorry za loga-nie rzucilem okiem na regulamin. Gram na wersji 1.5.03 i mialem nadzieje zalatwic sprawe bez patchowania do najnowszej i zaczynania gry od poczatku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Standardowy błąd na starej wersji musisz zainstalować najnowszą(1.5.10) inaczej gry nie ukończysz, no niestety save nie są kompatybilne :ermm: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlk Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ok, dzięki za odpowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi