gawron Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nazwa: CoP Weapons Replacer Twórca: Gaz1k Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery wersji 1.0: 01.05.2014r. Data premiery wersji 2.0: 08.08.2014r. Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler Modyfikacja zmieniająca oryginalny wygląd broni, powstała na bazie STCoP Weapon Pack. Ciekawe tekstury i animacje. Tym, którzy chcą raz jeszcze zagrać w Zew Prypeci, zdecydowanie polecam. Opisy, dialogi bez zmian. Wiem, że na tym świecie jest wiele MOD'ów na bronie, ale zamieszczam tą modyfikację, ponieważ jest, że tak to ujmę "przyjazna środowisku", nie zaśmieca Zony nowym i moim zdaniem niepotrzebnym złomem, a po prostu daje więcej radości z gry. To tyle. SCREENY: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler WERSJA 1.0: Mod: [KLIK] Fix: [KLIK] WERSJA 2.0: Mod: [KLIK] ADAPTACJE: Spoiler Droga we Mgle: Spoiler 1. Droga we Mgle 2. CoP Weapons Replacer + Fix 3. Adaptacja. Link: [KLIK] Jak wstąpić w «Powinność»?: Spoiler Autor adaptacji: aka_sektor 1. Mod — Jak wstąpić w «Powinność»? 2. CoP Weapons Replacer + Fix 3. Adaptacja. Link: [KLIK] Dolina Szeptów: Spoiler 1. Dolina Szeptów 2. Unofficial Patch od monk 3. CoP Weapons Replacer + Fix 4. Adaptacja. Link: [KLIK] INSTALACJA: Spoiler Wersja 1.0: Po rozpakowaniu, folder "gamedata" wrzucamy do głównego katalogu CoP, nakładamy fix'a. Wersja 2.0: Zew Prypeci 1.6.02 + mod. ŹRÓDŁO: amk-team.ru stalkerportaal.ru (wersja 1.0) stalkerportaal.ru (wersja 2.0) 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 To moje klimaty dzięki @Gawron :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Większość z nas podstawowe wersje gry zna pewnie na pamięć . Czekając na modyfikacje fabularne z górnej półki takie jak TT2 , FOTOGRAF, Jek@ns czy Hardwar MOD , uważam , że warto wracać od czau do czasu do korzeni . Chociaż w Zew Prypeci grałem wiele razy po dodaniu tekstur z MISERY 2 + Weapn Replacer z przyjemnością gram raz jeszcze . Galopując przez kolejne MODy , dodatki ,patche i fixy pamiętajmy , że to podstawowe wersje gry gry są źródłem . screeny : https://cloud.mail.ru/home/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F%20%D0%BF%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B0/ss_dom_08-08-14_13-04-43_%28zaton%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Proponuje Screeny wstawiać w spoilery ktoś już pisał na forum że może to troszeczkę spowolnić użytkowników ze słabszym łączem ewentualnie z telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Propozycji to ja się tu nie dopatrzyłem , raczej wejścia smoka . Ale temat rozumiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 po dłuższej grze doszedłem do wniosku że to odchudzony shoker ze zmnienionymi niektórymi modelami ale jest git bo na shokerze na najniższych się trochę przycinał.Jak ktoś zaczyna przygodę z modami i został mu nie dosyt idealny dla początkujących użytkowników modów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Do podobnych doszedłem wniosków , prosty , czytelny i bezproblemowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Czy istnieje wersja pod Cień Czarnobyla? Bo widzę wersje pod Czyste Niebo i Zew Prypeci.Postanowiłem zagrać ponownie w STALKERa Zew Prypeci z Atmosfear 3, AN 3.01, Śpiwór (bez tej idiotycznej konieczności spania), Minimalistyczny hud, zbieranie pieniędzy z ciał (poprawiona wersja 1.1 od autora :D).Nawet fajna myśl. Wyciąć animacje z shokera i wkleić do normalnej gry. Fajny gameplay mi wyszedł brakuje tylko wyłączonego head boba ale to umiem zrobić.Mod dobry dla tych co nie mogą mieć shokera (ze względu na maszynę) a chcą sobie odświeżyć animacje czymś lepszym niż Srap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Z tego co mi wiadomo to modyfikacja pod CoP. po dodaniu ulubionych tekstur gra staje się zupełnie inna .Myślę , że MOD jest dobry dla wszystkich , Którzy dawno nie grali w CoP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja równierz polecam ciekawe czy mógłbym zmiksować go z modami fabularnymi które nie mają nowych animacji i modeli było by to o wiele lepsze jak by się grało w nową część stalkera :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jest to wykonalne , ale nie proste musisz porozmawiać z MODERAMI .Kiedyś spróbuję się chwycić podobnego tematu , ale na razie jestem za cienki w uszach . Zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wiesz raz czy dwa się udało . Tak z buta jak ja to ujmę czyli kopiuj i wklej na gamedatę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nie wszystko jest tak proste jak piszesz , ale naprawdę fajnie , że gaworzymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Ktoś połączył tego moda z Valley of Whispers. Wszystko jest proste, z winmergem. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Z tym MODem nie wiem ale z teksturami z MISERY 2 śmiga jak złoto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Idzie połączyć tego moda z modziwem Sigerous mod 2.2, jest filmik pokazujący fragment początku gry. Widać od razu, że mod zawiera w sobie tego Weapons Replacer :yes: . https://www.youtube.com/watch?v=BGYK44glO8k Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez seb-stryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 To to stara wersja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Da się to popołączyć z większością MODów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udało się komuś z naszych połączyć particles.xr tego moda z atmosfear 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 To to stara wersja jest. Święte słowa . 08.08.2014 ukazała się wersja 2.0 . Informacje na temat v2.0 w #1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) CoP Weapons Replacer zmienia parę pliczków w text. Trzeba tłumaczyć. Jeden plik to żadna sprawa.PLUS badziew taki że po rusku to jest. A jak gra się w Polską wersje bez tłumaczenia to mamy napisy typu st_weapon_smg itp. Edytowane 7 Września 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 a przemianowałeś localization.ltx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Tylko że mod nie ma localization.ltx tylko pliki w folderzer text/rus Dodaje ten mod nową amunicje i bronie. Strzelba bez opisu itp takiego typu problemy. Tylko że mod nie ma localization.ltx tylko pliki w folderzer text/rus Dodaje ten mod nową amunicje i bronie. Strzelba bez opisu itp takiego typu problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi