Vorenus Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja coraz mniej ruchu zażywam - niestety... Jeżdżę na rowerze i to ostatni już mój kontakt bezpośrednio ze sportem, kiedyś było znacznie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja sporo biegam.. po Zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 MMa, Muay Thai, bieganie, siłownia To jest moje zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 daniel, nabijasz się z nas , czy naprawdę taki z Ciebie kozak? Jeżeli uprawiasz te sporty walki to napisz jak dobry w nich jesteś i czy załatwił byś na ulicy takiego wapniaka jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Serio mówię i do tego szkoła wojskowa. Moje wyniki: Muay Thai: 2 wygrane, 3 przegrane, 1 remis. MMa: 5 wygranych, 2 przegrane. Nie załatwił bym takiego jak ty Bo jak bym takiego spotkał to poszedł bym na piwo z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No, no... Nie wiem dlaczego wyobrażałem sobie Ciebie jako grzecznego i delikatnego chłopca który unika wszelkiej brutalności i śpiewa w chórze kościelnym. Ja w Twoim wieku chuliganiłem, dwukrotnie mi nos poprzestawiali:s, (muszę jeszcze przegrodę prostować ale odwlekam to jak tylko mogę), był alkohol i dużo głupoty... Widzę danieldino, że prowadzisz się znacznie mądrzej, może z tą siłownią odpuść albo nie przesadzaj bo 17 lat to wiek gdy kości jeszcze rosną. W każdym razie uważaj na kręgosłup, szkoda go nadwyrężać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Spokojnie mam trenera Tu nie chodzi o wygląd tylko tak dla ruchu, nie podnoszę Bóg wie tam ile Ja też chuliganiłem w podstawówce Dopóki tata mnie do szkoły wojskowej nie przywlekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Bieganie, ćwiczenie- ale tylko rekreacyjnie. Pompki, brzuszki, przysiady itp. Wszystko pod względem zwiększenia kondycji i częściowo siły. Do niedawna Taekwondo, ale z tym już skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Kiedyś karate kyokushin, teraz akrobatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja sporo biegam.. po Zonie Podobny do Kobala ..przemierzam sprintem Zonę i pustkowia Fallout... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 kobal i malakas - wstyd, wstyd i wstyd... Napiszę do Waszych żon, żeby Was 'dojechały" - przed zasiadnięciem do komputera - 10 pompek:exclamation:. Nie zrobicie - to szlaban i to nie tylko na komputer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja też jestem za tym Lanie na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Oprócz biegania po Zonie i Pustkowiach, w każdy weekend (od wczesnej wiosny do bardzo późnej jesieni w Polsce) nurkuję głęboko (w zakresie do 60 metrów ). Zimą nurkuję też głęboko, ale za granicą, a w Polsce pod lodem, trochę płycej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zazdroszczę tobie To moje marzenie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Popływać z rybciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo103 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Na serio jesteś w szkole wojskowej?Ja jestem w strzelcu:).Raczej jakiś regularnych sportów nie uprawiam takie tam ćwiczenia kondycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zapomniałem dodać, że jeszcze filmuję podczas tych nurkowań z "rybciami" Jak ktoś zaciekawiony to zapraszam: http://vimeo.com/user3162683/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 A propos nurkowań ... Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda w Polsce w lutym pod lodem, to wrzuciłem na Vimeo dwa filmiki, które nakręciłem pod wodą w lutym 2011 ;) http://vimeo.com/23142534 http://vimeo.com/23145068 Miłego oglądania - w końcu nie samym STALKERem żyje człowiek ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade6996 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To może powiem co ja za sporty uprawiam : ) Parkour i Freeruning rok trenuje ,a jeszcze do tego dochodzi Krav maga. Tak myślę jeszcze czy trenować inne sztuki walki ale chyba skupię się na tych trzech sportach. Nie wiem sam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A ja trenuję futbol amerykański. Tak dla niewtajemniczonych. http://www.youtube.com/watch?v=AmSigewmkvE&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja trenuję systematycznie kuflem, serie ze zmniejszanym obciążeniem. I slalom gigant. Niestety czasami kończy się to źle - poważnym przetrenowaniem, ponieważ organizm nie jest przygotowany do tak wielkich obciążeń. Wtedy zaczynam od mniejszych ciężarków na przykład 50g i mniejszej ilości powtórzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Kiedyś więcej przesiadywałem na rowerze nisz na nogach http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/szczer.gif . Później miałem iść na rosyjską sztuke walki coś na m.... nie pamiętam nazwy ale doszedłem do wniosku ze za stary jestem już :(. Teraz to mam już brzuszek piwny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi