gawron Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wszystkie znaki na to wskazują, więc chyba tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dwie wiadomości, dobra i zła. Ta pierwsza to taka, że "Ostatni stalker" powinien pojawić się pod koniec przyszłego lata. Zła, że będzie to ostatni projekt załogi Zaurus Crew. Na razie ciąg dalszy prezentacji. Noże, granaty, materiały wybuchowe. Automaty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na kanale opracowywanej modyfikacji «Ostatniego Stalkera» pojawiło się świeże wideo, w którym twórcy zdecydowali pokazać jedną z fabularnych scen. Główny bohater gry, znajdując się w Barze, spotyka się z jedną z postaci moda «Upadła Gwiazda» – najemnikiem o ksywie Pancer. Po zakończeniu poprzedniej części gracze stawiali na jego śmierć, ale on żyje. Ponownie zagra jedną z głównych ról w fabule. Godne uwagi, że ta konkretna fabularna scena otrzymała pełną autorską oprawę, która wprowadzona została do modyfikacji w podstawowej fabule. Jeszcze jedną przyjemną nowiną może być pojawienie się nowego moderatora, który zajmie się realizacją nowych modeli NPC-ów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Modyfikacje ekipy "Zaurus Crew " zawsze słynęły z niestandardowego, ale zdrowego podejścia do realizacji linii fabularnej. Właśnie dzięki temu, powstawały modyfikacje z intrygującą i nieprzewidywalną linią fabularną. Wszystko wskazuje na to, że jeszcze kilka ciekawych pomysłów trafi do projektu "Ostatni Stalker". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 ZAPADA CIEMNOŚĆ Kolejne wideo projektu Ostatni Stalker. Tym razem graczom przedstawiono siedem minut gameplaya, przepojonego mistyczną atmosferą, fascynującym soundtrackiem oraz widowiskowymi scenami fabularnymi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Booomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No, też jestem pod wrażeniem. Jeśli taki klimatyczny będzie cały mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 @zaurus opublikował w temacie moda na ap-pro.ru kolejne video z moda: https://yadi.sk/i/2JcmgrQXuQb6x @zaurus ma też problem z finansami by dokończyć moda bo wskazuje na to post z numerem konta na forum modyfikacji. http://ap-pro.ru/forum/59-10606-51 Post nr#751 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Sorrki za post pod postem ale problemy @zaurus-a z ukończeniem moda to także problem sprzętowy, jak widać rozwiązany. http://ap-pro.ru/forum/59-10606-52 post 757: Wymienia listę osób i dziękuje: Dziękuję wszystkim przyjaciele!!! Z całego serca dziękuję!!! Monitor zakupiony, zainstalowany i już w pracy! Spoiler http://ap-pro.ru/go?http://i6.pixs.ru/storage/6/3/5/Monitorjpg_1806579_23270635.jpg Jestem uzdrowiony. Z poważaniem, zaurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Proza życia. Cieszę się że projekt będzie kontynuowany, ponieważ po dostępnych dotychczas materiałach widać było że będzie to solidna i ciekawa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nowe video z moda opublikowane 26.09.16r.: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Znalazłem stronę z prac nad modem a tam sporo screenów, wrzuciłem na Mega. Jeśli pojawią się tam jakieś duble to przepraszam i proszę o zgłoszenie to usunę. Oto link do screenów: https://mega.nz/#F!k8oxDIbQ!JlEcqg71mUGL07Jt8I3iEg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nowe screeny z moda od @zaurus-a z dn.26.10.16r. Źródło ap-pro.ru. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Latem tego roku planowane było wydanie obiecującej modyfikacji "Ostatni Stalker" «Последний Сталкер» , ale data premiery została przesunięta na czas nieokreślony. Twórcy projektu tłumaczyli to tym, że mod potrzebuje modernizacji i szczegółowych poprawek. Dużo pracy nad modem poświęcone fabule, która ma być bardzo rozbudowana. Oznacza to, że od decyzji gracza zależeć będzie dalszy przebieg fabuły. Dokąd uda się gracz, i jakie wydarzenia nastąpią, będzie to zależeć od wielu czynników. Po pierwszym przejściu moda nie zobaczymy wszystkich scen fabularnych i kwestów, które są dostępne w modyfikacji. Aby zobaczyć wszystkie możliwe warianty rozwoju fabuły, gracz będzie musiał wielokrotnie zagrać w moda. Wczoraj na forum autora moda została opublikowana została kolejna ze scen fabularnych, w formie video. Główny bohater prowadzi udźwiękowiony dialog z liderem Powinności, z którym spotkaliśmy się już wcześniej w modzie "Upadła Gwiazda". Autor zaznacza, że właśnie tę scenę zobaczą nie wszyscy gracze. Kolejny nowy fragment gry pokazał rozstrzelanie z zimną krwią śpiących stalkerów w Dolinie Mroku. Video w spoilerze: Spoiler Źródło: AP PRO, 2016 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @zaurus w temacie moda wrzucił kolejne dwa video, oto one. Maszyny latające w modzie i nie tylko. p.s. Pozdrówka dla i od @zaurus-sa. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Pojawiło się nowe wideo z moda, w którym autorzy chwalą się tym co zrobili, miedzy innymi bardzo dużymi opcjami konfiguracyjnymi moda, nowymi slotami w inwentarzu (jedzenie, lornetka, noktowizor itd), zmiany w sortowaniu przedmiotów w inwentarzu gdy otworzymy nasze schowki/skrzynki. Jest też pokazany kawałek jednego questa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Niezła jatka... Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 "Grupa czterech rambo podobnych żołnierzy atakuje granice zony przy użyciu wagonika i wybija 2/8 ukraińskiej armii" - No niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zastanawiałem się czy wrzucać ten filmik (widziałem go parę godzin temu) bo aż mi się jakiś głupi wydawał Totalna rzeźnia, mnie on w ogóle nie przekonuje, aż przypominają mi się totalnie z dupy spawny wrogów i ciągłe walki w pierwszym modzie od Zaurusa -> Apokalipsie. Mam nadzieję, że cały mod nie pójdzie w tą stronę znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Mnie też nie widziałaby się gra jako terminator, który kulom się nie kłania. Będzie efekt końcowy, wtedy zobaczymy, o co w tym wszystkim chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Już w modzie Upadła gwiazda, ZaurusCrew poszedł w mistykę i kosmiczne przegięcia. Skrytykowałem tego moda, a Zaurus który jest członkiem naszego forum przyjął krytykę nieprzychylnie. Wyraził to przy pomocy Yurka, który z nim współpracował. Ale coś mi się wydaje, że tylko na potrzeby tego zwiastuna uczyniono GG nieśmiertelnym terminatorem, z niekończącą się amunicją i magazynem broni na plecach. Jest taki moment, kiedy GG zdejmuje skórzany płaszcz, w którym działa i ubiera pancerz z ograniczonym widokiem. Poczekałbym aż ten mod wyjdzie. Może być wzorowany na Rebornach. Byle z dobrym skutkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dla ciekawskich odnośnie tego armora: Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Mam newsa Mod jest właściwie gotowy. Teraz czas na testy i debugowanie. Premiera: 7 listopada tego roku. Oryginalna wiadomość dla rosyjskojęzycznych: Cytuj Из источников очень близких и достоверных, есть новость. zaurus' crew: "Разработка закончена. Впереди - Тест-Отладка_Тест-Отладка_Тест-Отладка_Тест-Отладка... Релиз..." 07.11.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Najnowsze (dzisiejsze!) wideo pokazuje, że będziemy jak Benicio Del Toro i Tommy Lee Jones w "Nożowniku" razem wzięci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Zawsze podobało mi się w modach Zaurusa że tworzyły swoją własną wizję zony i wszystkie wspólnie się dopełniały. Tu na przykład bohaterem jest Grek z Upadłej Gwiazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi