Walik Czosnek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam. CoP mam z CD-ACTION i singiel działa. Lecz problem pojawia się gdy chcę zagrać na multi. Otóż mam konto i wszystko ładnie ,ale gdy chcę zagrać wyskakuje mi zły CD-KEY. Warto wspomnieć, że Próbowałem wieloma sposobami , z małej z dużej, w plikach gry itp. Oraz nie mam jakiego takiego INSTAL CD- KEY'a tylko klucz do multi. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie wiem jak jest ze Stalkerem ale kilka lat temu też kupiłem grę w CD-Action z niby oryginalnym keyem, a się okazało że taki sam klucz miało z 10 osób( GameSpy). Poczytaj na forach może ktoś miał taki sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja miałem ten sam problem napisałem do redakcji cda do działu reklamacji wysłałem zdjęcie cd wysłali nowego cd keya lecz problem nie zniknoł dałem sobie spokój i radze kupić nowego stalkera zafoliowanego jeśli zależy wam na multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi