RADIO Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Siemka mam problem z zebraniem ekipy na wyprawę do Prypeci otóż mam już dwóch podajże Wino i wojskowego z bazy naukowców mogę iść z dwoma ale wolę mieć pełną ekipę gdzie mogę znaleźć trzeciego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Brakuje ci Włóczęgi. Znajduje się on obok magazynku kontenerów. Po prawej stronie tam gdzie jeziorko jest. Ale musisz mieć max u którejś z frakcji aby wzięli go pod swoje skrzydła. Dopiero w tedy pod ochroną pójdzie do Janowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 a po temacie myślałem, że kolejny forumowicz pojedzie z nami na wczasy do Czarnobyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADIO Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Kurcze nie mam maxa u żadnej a wszystkie zadanie poboczne już wykonałem w Janowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 A oddałeś PDa przywódcą frakcji ? Zdobywasz je przy wyeliminowaniu spotkania w Zatonie. Spotykają się tam Bandyci i Najemnicy z członkiem Powinności w Exo. On ma Pda. Zadanie dostępne jest u Brodacza na barce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 W bunkrze naukowcu jest 2 co możesz ich zabrać do Prypeci Ten pilot i ten obok niego co siedzi... w zamian za jego kontrakt masz mu przynieść 2 artefakty ,,kotlet i kulebiaka chyba,, ten pilot chce kombinezon w zamian dostaniesz go jak wypełnisz pewną misje u naukowca... Na stacji Janow jest Wano nie wino.... musisz spłacić jego dług... Mówiąc bandytom ze,, po co odsetki trupowi jak nie bd miał z tego pożytku,, jakoś tak... Z mojego pkt widzenia do Prypeci można zabrać tylko 3 kolesi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi