DARTHARD Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tak jak w tytule,teraz propozycje: Arsenal Overhaul. Shoker Weapon Mod. Original Weapons Renewal. No i jeśli graliście to napiszcie jakie wrażenie z moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kolejno: - AO: 85 - SWM: 93- OWR: 35 Grałem w każdy i Shoker mi osobiście najlepiej leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Najnowsza wersja OWR'a ma zje... przepraszam. Skaszanione animacje jak na mój gust. Fajniejsze były te z wersji 2.0 (były wtedy wycięte z Shoker Weapons Mod 2.0 i 1.0)Shoker Weapons Mod. Zależy czy ma się mocny komputer. Na razie czekam na spolszczenie. Ma być za niedługo bo Qwerty skończył tłumaczenie, teraz poczekać na dokończenie programu uruchamiającego grę. (shoker 2.0 odpala się przez specjalny program). Arsenal Overhaul? Nie wiem, próbowałem wersje na ShoC bo była z Oblivion Lost i była niezła. Nie wiem jak na Zewie jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak na zew prypeci to shoker pod każdym względem oczywiście jak masz odpowiedni sprzęt ja przechodze już 7 raz zew na shokerze i nie chce mi się znudzić :) powiem tak jak zobaczysz celowniki , animacje , modele oraz użycie dwójnogu w karabinach maszynowych będziesz wiedział o co mi chodzi ;) Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez SmokeHead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARTHARD Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedź poczekam chyba na ten program do odpalenia SWM 2.0 po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gram w CoP + OWR 2.1 Full . Chciałem przejść całą grę tylko z mosinem i Ak . Na Zatonie wszystkie sprawy pozałatwiane , na Janowie mogę zbierać drużynę , a mosina ,ni chu chu . Nie spotkałem żadnego stalkera z ta bronią , handlarze , tez nie mają jej na półkach . MODa pobierałem z dwóch źródeł , instalowałem kilkakrotnie , grę zaczynałem też kilka razy . Jak zdobyć , gdzie znaleźć mosina naganta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Powiem gdzie MOŻE on być: - Ma oddział/NPC od Powinności- Ma oddział/NPC od Monolitu (Nawróceni bądź wrodzy)- Ma handlarz na Jupiterze (Pewno na późnym poziomie gry)- Ma handlarz na Zatonie (Pewno na późnym poziomie gry) A skąd to wiem? Wypakowałem moda i za pomocą n++ (Notepad++) wyszukałem go :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pięknie dziękuję . Próbowałem dodać broń traderom na Skadowsku . W SoC i CS sprawa jest prosta , natomiast w tym przypadku pomimo różnych kombinacji , nie udało mi się dopisać mosina ,żadnemu z handlarzy . Po prostu nie wiem jak to zrobić . Wdzięczny byłbym za pomoc .Też używam Notepada :yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A nie prościej by było go sobie dodać od razu na poczatku gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właśnie o to mi chodzi .Tylko jak to zrobić technicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Otwierasz plik character_desc_general.xml (gamedataconfigsgameplay) Szukasz sekcji:<team>Actor</team> <supplies> [spawn] n device_torch n wpn_binoc n wpn_knife n detector_simple n helm_respirator n stalker_outfit n grenade_rgd5 = 2 n wpn_pm_actor n ammo_9x18_fmj = 3 n wpn_ak74u n ammo_5.45x39_fmj = 3 n bandage = 2 n antirad = 1 n medkit = 4 n bread = 1 n kolbasa = 1 n conserva = 2 n </supplies>Zamieniasz na:<team>Actor</team> <supplies> [spawn] n device_torch n wpn_binoc n wpn_knife n detector_simple n helm_respirator n stalker_outfit n grenade_rgd5 = 2 n wpn_pm_actor n ammo_9x18_fmj = 3 n wpn_ak74u n ammo_5.45x39_fmj = 3 n wpn_mosin n bandage = 2 n antirad = 1 n medkit = 4 n bread = 1 n kolbasa = 1 n conserva = 2 n </supplies>I tyle, mosina już masz tylko bez celownika :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzięki raz jeszcze . Pomogłeś mi nie tylko w tej sprawie . Mosin jest z celownikiem i małym zapasem amunicji , trzeba tylko wpisać : wpn_mosin = 1 , scope nammo_7.62x54_7h1 = 3 n Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi