Garrett Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam!Dzisiaj nastąpiła pomyłka, mój znajomy powiedział, że pisałem do niego (wiadomości doszły do niego późno) więc napisałem do supportu, że ktoś włamał się na konto, jak się potem okazało to on myślał, że ktoś pisze, a to były moje zaległe wiadomości. Napisałem drugie pytanie w celu odblokowania konta, ale czekam już dobre parę godzin a konto wciąż zablokowane. Po jakim czasie można się spodziewać odblokowania i ewentualnej odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Moment..Support zablkokował ci całkowicie konto ze względu na twoje podejrzenie o włamanie. Zaś to była jedynie pomyłka i napisałeś do nich poraz drugi ? Ja kiedyś miałem problem ze swoim kontem, napisałem do supportu i na odpowiedź czekałem 24 godziny w celu odzyskania hasła. Ale się doczekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja je zablokowałem, takim linkiem w emailu od zmiany hasła (sam zmieniłem bo myślałem, że się ktoś włamał). Teraz napisałem, że to była pomyłka i poprosiłem o odblokowanie. HelloThere was a mistake and I blocked my account. I would like to ask you to unlock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wiesz Devell. Zależy z jakim problemem się pisze do supportu. U ciebie konta nikt nie ukradł, nie włamał się ale i tak będą musieli wszystki raczej sprawdzić. Oni takich zgłoszeń w ciągu dnia mają setki. Jeżeli ci szczęście dopisze to powinieneś dostać odpowiedź albo od razu odbolują ci konto po iluś godzinach. W gorszym wypadku, można czekać dużo dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi