Agrael Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Siedząc wczoraj wieczorem na forum, przyuważyłem, że zniknęła mi pewna ilość postów. To znaczy...Całość postów u mnie wynosiła bodajże 889, ale zauważyłem, że zmalała do 738. Dziwne. Nie patrzę na to w taki sposób, że ''posty są najważniejsze a przede wszystkim ich ilość'' ale jednak dziwne, bo gdzie ta setka by nagle zniknęła. Zauważył ktoś z was coś takiego u siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Chyba posty z działów offtopowych niesą naliczane:o Mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Może Portals wykonał lub jest ustawione automatyczne przeliczanie postów co dany czas ?Pewne tematy w koszu mogły zostać skasowane bezpowrotnie co sprawiło że posty w nich zostały odliczone od twojej puli. Swoją drogą chyba też miałem sporo więcej postów, cyferki jak by się skurczyły... :turned: Jednak u mnie to nie robi różnicy bo to forum odstawiłem dość dawno na boczny tor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Mi około 70 postów wcięło. To chyba w związku z kryzysem wschodnim, jak mniemam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Też mi wymiotło około stówki - masz Mietek rację - separatyści :whistling: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Wygląda na to, że nasze posty się... ...odseparowały. YYYEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi