Yurek Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Zbiorek map wykonanych przez naszych Stalkerów... (screeny w spoilerach poniżej)... ...mapka przedmiotów kwestowych Niezbadane Tereny by Miedziane Jaja http://img16.imagesh...eterenymapa.jpg ...mapka przedmiotów kwestowych Zapomnianego Lasu by Miedziane Jaja ...mapka przedmiotów kwestowych ELEKTROWNI...(legenda mapy by malakas ) ... mapka przedstawia dobrze znaną nam PIECZARĘ...(legenda mapy by malakas) ... mapka lokacji LABIRYNT: (na mapie Labiryntu zaznaczona droga dotarcia do rannego najemnika i dysku dla Ginekologa) ... mapka, zrobił YOUREK - zaznaczone są na niej wejścia do OGNISTEJ PIECZARY na NT. (dla tych, którym znudziło się szukanie po krzakach (i nie tylko ) mała podpowiedź poniżej; jedno wejście oznaczone jako schowek, przy drugim znacznik GG w PDA). ... mapkę zrobiła stalkerka RAVEN - zaznaczone jest na niej wejście do UKRYTEJ PIECZARY na NT: Ukryta pieczara znajduje się pod skupiskiem głazów w lewym górnym rogu mapki NT (patrz od przejścia z Wysypiska). Mapka z zaznaczeniem, może być niedokładne, ale z tego miejsca powinno już widać w/w głazy. Samo wejście znajduje się pomiędzy nimi, trzeba ukucnąć żeby się tam dostać. ... mapka, zrobił KORN06 - zaznaczone miejsce gdzie szukać helikoptera na GENERATORACH ...mapka przedstawia drogę DO JASKINI BOSMANA ...mapka. zrobił GOWIENOO- zaznaczone miejsce gdzie szukać trupa kontrolera na Radarze ... mapa to MAPA ZONY W JĘZYKU POLSKIM wersja 19.04.2010... przejścia do wszystkich lokacji... (legenda mapy by malakas)http://img221.images...192/10copyz.jpg ...mapa to ZONA PO DOPEŁNIENIU 14.08.2010...przejścia do wszystkich lokacji... dodane Martwe Miasto ..mapa aktualna... ZONA W PRZYSZŁOŚCI http://img375.images...uiglobalmap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam czy była by możliwość aby ktoś kto posiada mapkę pieczary z zaznaczonymi punktami po Polsku, wrzucił gdzieś na serwer?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Przecież dostałeś taką mapę na początku gry. Wystarczy ją wrzucić w slot pistoletowy. karta_peschera.dds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Tak ale gram w OP-2 i tak kupiłem ją od informatora ale jest po rusku a ja troszkę rozumiem ze słuchu ale czytać nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 W OP-2 tak samo dostajesz mapę na początku gry, podczas pierwszej wizyty w Pieczarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 No ja nie dostałem musiałem kupić od informatora w barze tylko że jest po rusku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi