Garrett Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzień dobry.Mam problem z ogólną wydajnością systemu/gier.Dzisiaj włączyłem rano komputer i odpaliłem ETS2. W menu, które prawie wcale nie obciąża komputera mam teraz 10 klatek, dodatkowo dźwięk się zacina i trzeszczy. Tak jest w innych grach, a w wyżej wspomnianym menu ETS2 GPUTweak pokazuje użycie GPU 98-100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Niemasz żadnego wirusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy coś zainstalować w międzyczasie bądź jakiś program? Antywirus rozumiem, że masz jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Posiadam, skanowałem Avirą, a jak nic nie znalazła to sformatowałem obie partycje, więc system mam postawiony od nowa, a problem dalej jest. Edit:Żeby sprawdzić, czy to wina karty, zamienię się z kolegą podobnym wydajnościowo Radeonem i napiszę czy to to, czy nie Edit2:Po włożeniu jego karty było ok, zaniosłem moją do niego, działa, u mnie także, temat do zamknięcia. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi