kondotier Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pytanie do tych, którzy zaliczyli oba mody.Czy TŚ2 są ulepszoną wersją ZM, czy też są to różne mody.Zaczynać grę w nie od ZM, czy zagranie w TŚ2 zawierać będzie w sobie grę w poprzednika, tj scenariusz i dialogi, powiedzmy nieznacznie zmienione. No bo zmiana nazwy moda to sugeruje.Nie dziwcie się pytaniu teraz, po takim czasie od wyjścia modów, ale nie mogłem się jakoś przekonać, do grania od tyłu i po przeciwnej stronie.Ale brak nowych modów, nie pozostawił mi wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 brix32 - dziękuję za poradę, ale ja już dawno TŚ2 skończyłem i nawet TŚ2 AA2 zdążyłem zaliczyć. I Szczęśliwego Nowego Roku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi