Vorenus Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Oddałem plecak Myśliwym w Czerwonym lesie i dostałem info o plecaku dla Kła. Mam iść prosto do paleniska a potem szukać przy zbiorniku, przeszukałem okolicę koło obozowiska z ogniskiem i skrzynką koło krateru i nic nie znalazłem. Może coś podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nie całkiem tak ...idź koło paleniska prosto w głąb lasu ..tam jest czołg. Po drodze krąży parę snorków. W pobliżu czołgu znajdziesz dokumenty dla Kła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 To jest błąd w tłumaczeniu (wcale się nie czepiam) tank jest przetłumaczone jako zbiornik a powinno być jak czołg też miałem ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Któryś już raz z kolei dzięki Panowie, to mogło mnie kosztować nadwyrężenie cierpliwości, bo sądziłem że plecak wpadł w tekstury... Teraz już jest po meczu i mogę znowu zagłębić się w Zonę, idę do tego czołgu Mużyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Oo, to jest informacja... W czasie tłumaczenia nie byłem peny czy chodzi o zbiornik czy o czołg. Teraz już wiem, że miał być czołg. Musze to odszukać i zmienić... Jesli ktoś byłby uprzelmy zrobić screena z jakims tekstem dotyczącym tego czołgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Rzeczywiście "tank" można też kojarzyć ze zbiornikiem, tylko taki nie poprawny militarysta jak ja nie wpadł na to wcześniej Udało mi się zrobić tego screena: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Gdzie są dokumenty dla Kła w Czerwonym Lesie? Pisze, że koło paleniska, nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 http://www.stalkerteam.pl/Thread-Dokumenty-dla-K%C5%82a Studiuj forum korndddd, znajdziesz wiele przydatnych odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Cholera, nie zauważyłem że taki sam temat już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi